Edi Iordănescu, răspuns tranșant după ce Gică Hagi i-a bătut obrazul în "cazul Ianis"

Edi Iordănescu, răspuns tranșant după ce Gică Hagi i-a bătut obrazul în "cazul Ianis"

„Cazul” Ianis Hagi la echipa națională a României continuă, după ce Gică Hagi a avut o nouă reacție la adresa selecționerului Edi Iordănescu.

Faptul că Ianis Hagi n-a fost titular în niciunul dintre cele două meciuri de pregătire pe care echipa națională a României le-a dispustat, cu Irlanda de Nord (1-1) și cu Columbia (2-3), l-a surprins pe Gică Hagi, iar „Regele” i-a bătut obrazul selecționerului.

Potrivit Digi Sport, Edi Iordănescu a răspuns, într-un cadru restrâns, că nu este deloc interesat de părerile părintelui Gică Hagi, ci doar de părerile fotbalistului și antrenorului Gică Hagi.

ADVERTISING

”Sunt foarte interesat de ce spune fostul mare fotbalist Gică Hagi. Sunt la fel de interesat de ceea ce spune actualul antrenor Gică Hagi. Nu sunt deloc interesat de ce spune părintele Gică Hagi.

Dacă mă apuc să ascult părerile părinților tuturor fotbaliștilor de la națională, aș avea parte de mult stres și puțină obiectivitate. Am mare încredere în calitățile lui Ianis. Sunt mulțumit și fericit pentru cum a intrat în cele două jocuri.

Sunt foarte trist de fiecare dată când nu primește șanse la club. Îmi doresc o relație corectă și sinceră cu el, așa cum am cu toți fotbaliștii mei. Însă, această relație poate funcționa în doi, nu în trei.”, ar fi reacționat Edi Iordănescu, potrivit sursei citate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Intrat pe teren în repriza a doua, Ianis Hagi a marcat în Columbia - România 3-2, meci amical disputat la Madrid de naționala pregătită de Edi Iordănescu.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!