Francezii se plâng și acum după eliminarea de la București în fața Elveției la EURO 2020: „Baza de pregătire nu a fost bună!”

Francezii se plâng și acum după eliminarea de la București în fața Elveției la EURO 2020: „Baza de pregătire nu a fost bună!”

Francezii nu au uitat atât de ușor eliminarea de la București cu Elveția în optimile EURO 2020, iar acum continuă să găsească scuze pentru un turneu final terminat prematur.

Naționala ”Cocoșului Galic” nu a fost mulțumită de condițiile din București, de locul unde au fost cazați și în special de baza de pregătire. Ei s-au antrenat pe recent construitul stadion „Arcul de Triumf”, iar la hotel au avut probleme cu gălăgia din cauza unui bal de absolvire al unei promoții de studenți, cu două seri înaintea meciului cu Elveția.

ADVERTISING

„Să încheiem discuţia despre hotel. Nu am pierdut din cauza hotelului. În schimb, baza de pregătire chiar nu a fost bună. Asta trebuie să admit. Dar nu putem spune că, dacă am fi schimbat hotelul, nu am fi primit ultimele două goluri din meciul cu Elveţia... Când legi victoriile, totul e grozav la fotbal. Când pierzi e mereu vina altora... Nu sunt de acord cu asta”, a fost intervenția presedinteului Federației Franceze de Fotbal, Noel Le Graet, conform L'Equipe.

Franța a pierdut cu Elveția la penaltiuri, scor 4-5, după 3-3 la finalul celor 120 de minute de joc regulamentare, joc disputat pe Arena Națională din București.

Jucătorii în alb, roșu și albastru veneau din postura de campioni mondiali en-titre și de vicecampioni europeni.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Franța se poate lăuda cu o singură victorie la acest turneu final, 1-0 în grupe cu Germania, chiar la debutul competiției.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Cunoaștem prima semifinală de la Copa America. Brazilia lui Neymar s-a chinuit 90 de minute (Video)

Presa italiană, la picioarele Squadrei Azzurra după calificarea în semifinalele EURO 2020: ”Încă o noapte magică”

Vămile din Grecia renunță la orarul de pandemie și sunt deschise non stop

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!