Cunoaștem prima semifinală de la Copa America. Brazilia lui Neymar s-a chinuit 90 de minute (Video)

Cunoaștem prima semifinală de la Copa America. Brazilia lui Neymar s-a chinuit 90 de minute (Video)

În noaptea de vineri spre sâmbătă au avut loc primele două sferturi de finală de la Copa America, o competiție ce este găzduită în această perioadă de către Brazilia.

Marea campioană mondială a avut mari probleme în a se califica mai departe, obținând un 1-0 chinuit cu Chile, după ce a jucat o întreagă repriză secundă în 10 oameni.

Paqueta de la Lyon a adus singurul gol al întâlnirii în minutul 46. Iar două minute mai târziu, Gabi Jesus a luat roșu direct pentru un fault foarte dur.

Vargas egalase pe tabelă în minutul 62, însă reușita a fost anulată prin VAR din cauza unui offside.

ADVERTISING

În semifinale, brazilienii vor da piept cu naționala din Peru. Aceasta a oferit fără îndoială meciul acestei ediții, eliminând Paraguay la penaltiuri, după ce în primele 90 de minute scorul a fost 3-3!

Gomez (autogol), Lapadula și Yotun au marcat pentru peruani, care l-au avut și pe Carillo eliminat în minutul 85, în timp ce oamenii de la Asuncion au marcat prin Gomez, Alonso și Avalos, ultimul la ultima fază, în minutul 90.

Interesant este că Gomez de la paraguayeni a fost și eliminat în minutul 45, deci peruanii au avut o repriză întreagă un om în plus. La penaltiuri, scorul a fost 4-3, cu Trauco marcând lovitura decisivă, iar Paraguay-ul ratând prin Martinez, Samudio și Espinola.

Brazilia - Peru este deci prima semifinală, iar în această noapte au loc și celelalte două sferturi, e vorba de Argentina - Ecuador și Uruguay - Columbia.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Emma Răducanu, protagonista săptămânii la Wimbledon: Urcă peste 100 de locuri în clasamentul WTA

Arlauskis face un gest superb din dragoste pentru CFR Cluj

„I, HUMAN”, o expoziție unică de artă digitală în inima Bucureștiului: Tetsează cât de bine te conectezi cu cei din jur!

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!