Fotbalist italian, surprins de ce a găsit în România: "Dacă un român are 10 euro, de 9 își ia mașină!"

Fotbalist italian, surprins de ce a găsit în România: "Dacă un român are 10 euro, de 9 își ia mașină!"

Andrea Compagno (27 de ani), atacantul italian al FCSB, este surprins de ce a găsit în România.

De trei ani în România, la FCU Craiova 1948 și FCSB, Andrea Compagno a vorbit despre ce a găsit în România în momentul când a sosit din San Marino și a comparat țara noastră cu Monte Carlo.

De asemnea, Compagno a spus că "un român dacă are 10 euro, cu 9 își ia mașină". Italianul a dezvăluit că el și părinții lui aveau imaginea un țări sărace, însă nu este așa, după câți bolizi de lux a văzut în Craiova și în București.

ADVERTISING

"Când eram la Craiova credeam că toată România este la fel. Când am venit la Bucureşti am văzut diferenţa. Am văzut şi filmul „Team Building”. Am văzut care era diferenţa dintre un grup de olteni, un grup din Bucureşti, unul din Cluj.

Mi-a plăcut filmul. Italia e foarte diferită, mai ales în nord, în sud. Apoi am înţeles cum e în România. Credeam că totul în România este ca la Craiova!", a apreciat italianul.

El a continuat: "În România este foarte multă aparenţă. Dacă te uiţi în Bucureşti, de fiecare dată când vin părinţii mei sau o prietenă la mine, nu pot să creadă ce maşini văd aici. Ei cred că aici sunt prea mulţi bani. E incredibil, deoarece imaginea este că România nu este o ţară foarte bogată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Toţi oamenii care vin aici spun că este la fel ca în Monte Carlo! Un român, dacă are 10 euro, îşi cumpără o maşină de 9 euro! Dar stă în apartament cu chirie. Vrea să arate altceva", a spus Andrea Compagno, conform Fanatik.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!