Fostul portar de la Dinamo rupe tăcerea în privința unui transfer la FCSB

Fostul portar de la Dinamo rupe tăcerea în privința unui transfer la FCSB

Fostul portar italian al celor de la Dinamo București, Riccardo Piscitelli a rupt tăcerea în legătură cu un posibil transfer al său la marea rivală FCSB, după despărțirea recentă de clubul în alb și roșu.

Goal-keeper-ul italian a fost titularul de drept în acest sezon al grupării din Ștefan cel Mare, până la venirea lui Adrian Mihalcea, moment în care mai mult a rămas pe banca tehnică.

Zvonuri legate de o plecare la marea rivală

Imediat după ce cele două părți s-au despărțit, Piscitelli având contract până în ultima zi a lunii iunie, colegii săi ar fi aflat de posibilitatea ca italianul să semneze cu FCSB.

ADVERTISING

Totuși, acesta a vrut să închidă toate aceste zvonuri cu o postare pe o rețea de socializare: ”Vă mulţumesc pentru toate mesajele, apreciez enorm. Vreau să vă transmit foarte clar că nu există contacte cu vreo altă echipă din România”, a anunţat tânărul portar pe pagina sa de Instagram.

În perioada Mihalcea de la Dinamo, portarul titular a fost Cătălin Straton, cel care a și apărat două penaltiuri în partida din runda trecută de la Clinceni, câștigată de ”câini” cu 3-1.

Piscitelli a venit vara trecută la Dinamo și a bifat 27 de partide în acest sezon, în toate competițiile, având o cota de piață de 475.000 de euro.

ADVERTISING

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇