Florinel Coman clarifică un subiect sensibil: Răspunsul dat de fotbalistul FCSB

Florinel Coman clarifică un subiect sensibil: Răspunsul dat de fotbalistul FCSB

Florinel Coman (25 de ani) a ținut să clarifice, după meciul FCSB – FCU Craiova 1948 2-1, situația creată în jurul său după partida pierdută de „roș-albaștri” cu Rapid, 1-2 pe Arena Națională.

Coman a explicat faptul că nu și-a criticat colegii de la FCSB într-o discuție privată cu patronul Gigi Becali, pe care omul de afaceri a „scurs-o” în spațiul public.

Șeptarul "roș-albaștrilor" a spus exact cum a descurs toată discuția pe care a avut-o cu Gigi Becali.

"Eu i-am scris domnului Stoica luni, dacă nu mă înșel, să-l sune pe patron să-i spună că mă simt rău, că dânsul are medicamente foarte bune. Asta a fost. Nu mi-am permis eu niciodată să-l sun pe patron. Dânsul m-a sunat, m-a întrebat 'Băi, ce faci, cum ești?'. I-am zis 'Mi-e rău, mă doare gâtul, am dureri de cap'. Mi-a zis 'Hai că o să vorbesc și vedem ce facem'.

ADVERTISING

Mi-a zis 'Am pierdut meciul aseară și tu ai cam driblat'. I-am zis 'Da, am cam driblat'. Mi-a venit în cap faza din careu.

Atunci am driblat, voiam să mă desprind să dau la poartă. Asta i-am spus, 'Căutam soluții pentru a da la poartă'. Asta i-am zis. Dânsul poate a înțeles altceva. Nu mă cunoașteți de atâtat timp?", a declarat Florinel Coman, citat de Digi Sport.

Florinel Coman a marcat un gol frumos din lovitură liberă în meciul FCSB - FCU Craiova 1948 2-1, din etapa a 16-a din Superligă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!