FCSB a decis care va fi jucătorul care va acoperi regula Under 21 la meciul cu FC U Craiova

FCSB a decis care va fi jucătorul care va acoperi regula Under 21 la meciul cu FC U Craiova

FCSB are o mare problemă de lot înainte de partida cu FC U Craiova 1948 din campionat și anume nu are un jucător de bază pentru a acoperi regula Under 21.

Și Pantea, dar și Tavi Popescu au luat fiecare al 4-lea cartonaș galben în derbiul cu Rapid, de duminica trecută, și vor fi suspendați pentru jocul cu oltenii.

Rămasă fără cei doi, FCSB trebuie să improvizeze, astfel că managerul general de la FCSB, Mihai Stoica anunța zilele trecute faptul că clubul are 3 variante la dispoziție: Radaslavescu, Dan Spătaru și Mihai Toma.

ADVERTISING

În cele din urmă, stafful lui Charalambous și Pintilii l-au ales pe Radaslavescu, el fiind și singurul dintre cei trei care a mai bifat minute la nivelul primului eșalon, după cum anunță Gazeta Sporturilor.

Radaslavescu are deja 45 de prezențe în Superliga, prima fiind în tricoul Farului în urmă cu 2 ani. Ultima data când fostul jucător de la trupa lui Gică Hagi a fost titular pentru FCSB, echipa roș-albastră pierdea cu Rapid cu 5-1, în ultima etapă a play-offului trecut.

FCSB - FC U Craiova are loc duminică seara de la ora 21, pe Arena Națională din București.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!