Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a fost implicat într-un accident rutier

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a fost implicat într-un accident rutier

Latifundiarul Gigi Becali, conducătorul vicecampioanei României FCSB, a fost implicat duminică la prânz într-un accident rutier, în zona Pipera, din care a scapăt nevătămat.

Aflat la volanul automobilului său, marca Rolls Royce, Becali s-a angajat într-o depășire în același timp cu șoferul care se afla în fața sa pe șosea, iar pentru a evita contactul cu acesta, a virat in extremis în șanțul de lângă carosabil.

Becali a fost contactat de către jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor, la scurt timp după producerea accidentului, pentru a spune că doar mașina sa a fost puțin avariată în urma impactului: „Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.

ADVERTISING

Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț. Mașina? Doar roțile sunt avariate. Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a declarat Becali pentru sursa citată mai sus.

Patronul lui FCSB a fost implicat într-un accident rutier și la finalul lunii septembrie, când mașina sa a fost lovită din spate undeva în sectorul 6 al Capitalei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!