Decizia luată de Gigi Becali înainte de marele derbi dintre FCSB și CFR Cluj

Decizia luată de Gigi Becali înainte de marele derbi dintre FCSB și CFR Cluj

FCSB va evolua pe stadionul Steaua în marea confruntare cu CFR Cluj, de duminică seara, ora 21.30, meci LIVE pe SpotMedia.ro, în etapa cu numărul 4 a Superligii.

Echipa roș-albastră se întoarce acasă după o pauză de 8 ani, ultimul meci disputat acolo fiind în martie 2015, un 4-1 cu Viitorul. Și chiar dacă Gigi Becali anunțase că va veni neapărat la primul meci jucat de FCSB în Ghencea, se pare că latifundiarul din Pipera s-a răzgândit:

"Nu vine Gigi la meci. El nu vine nici pe Arenă, nu vine la meciuri. Eu nu pot să stau pe bancă pentru că nu sunt delegat. Dacă s-ar fi luat în considerare că Pintilii e cursant la licența A și ar putea îndeplini sarcinile unui antrenor secund, era altceva. Așa, el e delegat și trebuie să fie pe bancă", a declarat Mihai Stoica, la televiziunea Orange Sport.

ADVERTISING

Vicecampioana României este prima în clasamentul Ligii 1, singura cu 9 puncte din 9 posibile, ea având și alte două victorii în acest sezon, în cupele europene, un 1-0 și 3-2 cu bulgarii de la ȚSKA Sofia 1948.

Stadionul va fi arhiplin, meciul fiind deja sold-out, cu peste 27.000 de oameni în tribune.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!