Variantă neașteptată vehiculată în fotbalul românesc: „Ar urma unificarea dintre FCSB și CSA Steaua!”

Variantă neașteptată vehiculată în fotbalul românesc: „Ar urma unificarea dintre FCSB și CSA Steaua!”

Conflictul dintre FCSB și CSA Steaua ar putea deveni istorie în maximum un an, cel puțin asta susține un important fost jucător român din cadrul Generației de Aur.

Florin Prunea, mare portar la Dinamo sau Universitatea Craiova, susține că ar urma unificarea dintre FCSB şi CSA Steaua, acest proiect fiind unul viabil, de viitor.

CSA și FCSB se află în lungi procese de ani de zile, iar clubul lui Gigi Becali a pierdut definitiv dreptul de a mai folosi marca Steaua. Prunea susține însă că a auzit despre zvonuri conform cărora CSA Steaua şi FCSB ar urma să se unifice, în viitor: „Am auzit niște zvonuri. Ar urma unificarea dintre FCSB și CSA Steaua. Eu cred că ăsta e viitorul. Da, e un proces pe rol. Va fi un răspuns și vom vedea ce va fi. Dar eu cred că ăsta e viitorul. Dar discutăm noi peste un an.

ADVERTISING

Ce să facă fanii (n.r. – cei de la CSA)? Ei nu s-au săturat ca echipa lor să nu poată promova? Cu Chindia cred că va fi peluza plină. Ei au vreo vină că cei de acolo nu vor ca echipa să promoveze? De ce vin la stadion?”, a declarat Prunea la televiziunea DigiSport.

FCSB tocmai a fost primită în Ghencea în premieră și va juca duminică seara în fața lui CFR Cluj pentru prima dată după 8 ani de zile, de la ora 21,30, în runda curentă de Superligă, LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!