Mihai Stoica anunță o măsură de urgență la FCSB - CFR Cluj: "Trebuie să înțeleagă"

Mihai Stoica anunță o măsură de urgență la FCSB - CFR Cluj: "Trebuie să înțeleagă"

Mihai Stoica (58 de ani) a anunțat o măsură de urgență luată pentru meciul FCSB – CFR Cluj, care se va disputa pe Stadionul Steaua.

FCSB revine în Ghencea pentru prima dată din 2015, iar Mihai Stoica s-a întâlnit cu suporterii din Peluza Nord în fața stadionului pentru a transmite o măsură de urgență.

Pentru ca FCSB să mai fie primită pe Stadionul Steaua și îl alte dăți, Mihai Stoica le-a cerut suporterilor să nu folosească materiale pirotehnice care să strice arena sau gazonul, ca să nu existe discuții cu reprezentanții CSA Steaua după meci.

ADVERTISING

FCSB depinde de comportamentul de la meciul cu CFR Cluj pentru a primi acces în Ghencea și pentru partida cu Nordsjaelland din preliminariile Conference League.

"Este un stadion… Şi afară mă gândesc dacă găsim un stadion atât de bine făcut ca acest. Avem o mare provocare, să-l lăsăm mâine seară aşa cum l-am găsit. Mi-aş dori din toată inima ca suporterii noştri să înţeleagă că trebuie să se comporte mai mult decât civilizat. Nu am venit să provocăm, să facem o regulă din a juca aici. Am venit forţaţi de împrejurări.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru că nu putem să jucăm pe Arena Naţională. Ştiţi foarte bine, Comic Con, concerte şi aşa mai departe.

Am auzit că se încearcă să se comită acte vandalism. Nu e vandalism, trebuie să înţeleagă. E terorism. Pedepsele sunt foarte mari şi nu cred că riscă nimeni să-şi petreacă ani buni în spatele gratiilor, nu e foarte bine. Credeţi-mă că nici nu mă gândesc la meci cât mă gândesc la cum trebuie să arătăm după ce plecăm de aici.

N-am nicio temere din partea Peluzei Nord, ei de câte ori au promis s-au ţinut de cuvânt. Sper ca suporterii să înţeleagă că dacă cineva comite vreun act de vandalism, nu vom mai avea posibilitatea să jucăm în Ghencea şi ne vom înghesui pe un stadion care primeşte 7000 de oameni, pe un teren care seamă cu orice altceva decât cu un teren pentru o competiţie sportivă", a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

ADVERTISING

SpotMedia.ro transmite duminică, 6 august, în format LIVE TEXT meciul FCSB - CFR Cluj, de la 21:30.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!