Concluziile trase de Ilie Dumitrescu după calificarea cu emoții obținută de FCSB în Conference League

Concluziile trase de Ilie Dumitrescu după calificarea cu emoții obținută de FCSB în Conference League

Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu a analizat jocul FCSB din partida cu ȚSKA Sofia 1948 din turul 2 preliminar din Conference League.

Dumitrescu a evidențiat mai multe probleme în jocul celor de la FCSB, dar a avut și remarcați.

"Au fost emoții. O repriză bună, controlată de FCSB. Sunt două schimbări la pauză. Mă așteptam, neschimbând linia de mijloc, FCSB să nu piardă intensitate și să controleze jocul în continuare. În momentul când nu s-au mai câștigat dueluri, jocul nu a mai fost controlat. ȚSKA a început foarte bine repriza a doua. După al doilea gol au fost 10-12 minute în care echipa nu s-a mai regăsit absolut deloc și ȚSKA a trecut în control. Băluță pot să spun că a fost activ, a intrat bine în joc.

ADVERTISING

Dar diferența a fost făcută de o greșeală individuală în linia de mijloc a adversarilor. Execuția lui Djokovic a fost de senzație (n.r. de la golul de 3-2). A fost o cădere în repriza a doua, mai exact în perioada 45-65, inexplicabilă. Nu știu dacă e doar de fizic, pentru că nu e primul meci când se întâmplă așa ceva. Echipa a acceptat dominarea pe teren propriu. Poate a contat și lipsa publicului. Astea sunt câteva întrebări pe care trebuie să și le pună. A fost seara lui Djokovic, care nu doar că a dat echilibru la mijloc, dar a apărut și la finalizare. În multe momente nu a existat un lider în echipă, să strângă echipa, să își asume rolul și să pună din nou stăpânire pe joc. Tavi Popescu, în multe momente, fără realizări. Nici Cordea nu a strălucit", a spus Dumitrescu, la Digi Sport Special.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Amintim că FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar după ce s-a impus în returul cu ȚSKA 1948 Sofia cu 3-2. Roș-albaștrii au câștigat în prima manșă cu 1-0, iar la retur s-au impus după dubla lui Djokovic și golul lui Octavian Popescu.

Pentru FCSB urmează un duel mult mai greu cu danezii de la Nordjsaelland. Prima manșă e în Ghencea, pe 10 august, iar returul în deplasare pe 16 august.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!