Semnal de alarmă tras de Mihai Stoica înaintea marelui derbi dintre FCSB și CFR Cluj

Semnal de alarmă tras de Mihai Stoica înaintea marelui derbi dintre FCSB și CFR Cluj

FCSB și CFR Cluj se vor duela duminică de la 21.30 chiar pe stadionul Ghencea, iar managerul general de la gazde Mihai Stoica spune că există zvonuri că vor exista suporteri care vor veni să provoace turbulențe în mod intenționat.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica a vorbit înainte de primul meci pe care FCSB îl va juca pe stadionul Steaua, după o adevărată epopee a închirierii acestei arene, construită desigur din bani publici. Vor exista măsuri sporite de securitate, însă chiar și așa există anumite zvonuri despre neplăcerile care pot avea loc în tribune, în timpul jocului.

ADVERTISING

"Cred că măsuri ca acum n-au fost luate la niciun eveniment din România. Mă refer la colaborarea fără cusur dintre noi, organizatorii, jandarmerie, poliţie, forţele de ordine. Nu cred că cineva poate fi atât de inconştient să provoace un incident la un meci cu asemenea expunere, că pedepsele vor fi drastice.

Controalele vor fi foarte stricte şi orice manifestare va fi sancţionată şi vor fi evacuări. Sper ca oamenii să nu-şi rişte libertatea. Noi nu ne mutăm în Ghencea, ne vom întoarce pe Arena Naţională. Se aude, sunt zvonuri, că sunt unii care vor să provoace dezagremente", a declarat Mihai Stoica pentru televiziunea Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Stoica mai spunea că vor exista consecințe grave pentru cei care vor încercă să facă un gest necugetat în timpul partidei: "Vreau să se înţeleagă foarte clar. O persoană kamikaze dacă vrea să facă un gest ieşit din comun la meciul ăsta, că pierd ăia meciul 3-0...Va fi toletanţă zero pentru cei care vor încerca, vor fi măsuri din partea statului român, pentru că expunerea e mare. Suntem o ţară care aparţine UE şi stadionul e al MApN, care face parte din NATO. N-ar trebui să avem emoţii că s-ar putea întâmpla ceva la acest meci".

ADVERTISING

FCSB - CFR Cluj va fi LIVE text pe SpotMedia.ro de la ora 21.30, duminică seara, în a patra rundă a Superligii.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!