Un fotbalist important de la FCSB i-a cerut plecarea de la echipă lui Gigi Becali

Un fotbalist important de la FCSB i-a cerut plecarea de la echipă lui Gigi Becali

Patronul FCSB Gigi Becali a avut parte de o surpriză atunci când unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din lotul său i-a cerut recent să poată să plece.

Este vorba despre portarul de rezervă Andrei Vlad, 24 de ani, cel care în ultima perioadă a fost mai mereu în umbra lui Ștefan Tîrnovanu. Vlad, adus de la Universitatea Craiova pentru 400.000 de euro, i-a cerut afaceristului să fie lăsat la o altă echipă, măcar sub formă de împrumut.

Becali însă nu a fost de acord cu cererea tânărului său portar: "Eu nu dau şanse. Aici, la fotbal, şansele nu există, eu trebuie să iau banii. Eu trebuie să dau salarii, nu şanse. Am vorbit şi cu Vlad, că - Apără, mă, cine nu te ţine să aperi? -

ADVERTISING

Da, mi-a cerut să plece, că vrea să-i dau şanse. Eu nu dau şanse, aici e fotbal, eu dau salarii şi respect un contract şi asta fac. Nu dau şanse, că nu sunt Dumnezeu. Nicio şansă, nimic, nu e pe milă la fotbal, ci pe respect", a punctat Becali în cadrul emisiunii Fanatik Superliga.

Doar 5 partide a bifat Vlad la FCSB în sezonul trecut.

Tot Gigi Becali a fost cel care i-a atras atenția lui Tîrnovanu dupa gafa facuta in meciul cu Dinamo: „El trebuie să înțeleagă că trebuie să fii portar, chiar dacă e 5-0, să fie concentrat la maxim până la final. De ce? Care e obiectivul portarului? Meseria lui e să nu intre mingea în poartă. El trebuie să apere poarta. E 7-0, 9-0, tu trebuie să aperi poarta.

Andrei Vlad a lovit din nou. Gafă incredibilă făcută de portarul FCSB

El trebuie să fie concentrat în fiecare secundă. El s-a cam relaxat. E posibil, că mi-au spus că ar fi sărit mingea, că terenul nu era foarte bun. Și i-ar fi sărit mingea. Atunci o să fie un lup mâncat de oaie și va apăra tot el. Dar după, dacă Doamne ferește greșește iar, la revedere, schimbat!”

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!