Atacantul ofertat de Gigi Becali la FCSB a anunțat că pleacă de la actuala formație din Superligă

Atacantul ofertat de Gigi Becali la FCSB a anunțat că pleacă de la actuala formație din Superligă

FCSB se află în căutarea unui atacant pentru a fi dublura de calitate a lui Andrea Compagno, italianul fiind golgheterul formației roș-albastre în ultimul sezon.

După refuzul lui Garita de la FC Argeș, Becali s-a orientat către Mamadou Thiam (28 de ani), de la U Cluj, cel care tocmai a anunțat că vrea să plece de la echipa ardeleană și nu s-a prezentat la reunire și antrenamente.

Presa locală din Cluj a anunțat că Thiam nu dorește să mai continuie pentru Șepcile Roșii, iar Gigi Becali trebuie să achite clauza de reziliere de 500.000 de euro: „Vestea proastă pentru U Cluj e că francezul Mamadou Thiam, cel mai prolific fotbalist din ultimul sezon, nu vrea să mai joace la Universitatea. De altfel, jucătorul nu s-a prezentat nici la pregătire deloc şi a transmis că nici nu are de gând, deşi mai are un an de contract. Fotbalistul încearcă prin impresar să găsească o echipă în străinătate, care să-i achite clauza de reziliere de aproximativ 500.000 de euro”, scrie Actual de Cluj.

Mamadou Thiam - Bun Venit La FCSB (Steaua)?! ● Goluri & Driblinguri - U Cluj | 2023

Thiam a marcat în acest sezon 8 goluri. Unul a venit chiar în poarta celor de la FCSB, în victoria 2-1 de pe 31 octombrie 2022. El a fost adus de clujeni în septembrie 2022, de la KV Oostende, din prima ligă a Belgiei.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!