Detalii de la negocierile dintre FCSB și U Cluj pentru atacantul dorit de Gigi Becali: ”Clauza e accesibilă pentru ei”

Detalii de la negocierile dintre FCSB și U Cluj pentru atacantul dorit de Gigi Becali: ”Clauza e accesibilă pentru ei”

Patronul de la FCSB Gigi Becali se pregătește să aducă un atacant pentru a-l dubla pentru italianul Andrea Compagno, golgheterul roș-albastru în acest sezon.

După ce negocierile cu Arnold Garita de la FC Argeș au picat, cei de la FCSB au mers tot în play-out pentru o altă soluție, soluție care se numește acum Mamadou Thiam, atacant senegalez de 28 de ani, 11 goluri marcate în sezon. Iar președintele ardelenilor, Radu Constantea spune că Thiam poate pleca numai dacă FCSB plătește clauza de reziliere a atacantului:

ADVERTISING

„A luat legătura un reprezentant al FCSB-ului cu cineva din clubul nostru, s-a interesat de situația lui Thiam. Nu este de vânzare, dar e important ce își dorește jucătorul. Pentru noi, e importantă și partea economică. Nu ne dorim să-l vindem, ne dorim să creștem obiectivul. Analiza se va face împreună cu cei care se ocupă de zona sportivă, trebuie să vedem ce variante avem să-l înlocuim. Mai are contract un an de zile, dar are clauză de reziliere.

Este confidențială, dar nu este mai mare de un milion de euro. E o clauză accesibilă celor de la FCSB. Am acceptat-o atunci când am negociat cu jucătorul. Este ok și pentru noi. Dacă cei de la FCSB achită clauza, nu mai ține de noi”, declara Radu Constantea într-o intervenție telefonică la televiziunea Digi Sport.

ADVERTISING

Cota de piață a lui Thiam în acest moment este de 600.000 de euro. El a mai evoluat în carieră și pentru Dijon, Clermont Foot, Barnsley FC, KV Oostende, AS Nancy.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!