Final incendiar de campionat, cu CFR Cluj și U Craiova despărțite de doar două puncte: Iată scenariile pentru ultima etapă

Final incendiar de campionat, cu CFR Cluj și U Craiova despărțite de doar două puncte: Iată scenariile pentru ultima etapă

CFR Cluj și Universitatea Craiova își vor disputa titlul în ultima etapa a play-off-ului Ligii 1.

Clujenii (46 puncte) și oltenii (44 puncte) sunt desparțiți de doar două puncte în fruntea clasamentului, însă gruparea din Bănie are un meci mai puțin disputat.

Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla cu meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova, pentru că FRF și LPF au termen până la sfârșitul zilei de luni să trimită către UEFA lista cu echipele participante în sezonul următor al cupelor europene.

ADVERTISING

Craiova cere victoria la masa verde, însă cu siguranță giurgiuvenii și nici clujenii nu vor fi de acord cu această variantă.

Până când LPF va lua o decizie în această speță, noi vă prezentăm scenariile pentru meciul de luni seară dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj:

Victorie Universitatea Craiova

În această situație, trupa lui Cristiano Bergodi ajunge la 47 de puncte și va câștiga titlul chiar și fără punctele din meciul cu Astra Giurgiu.

Victorie CFR Cluj

Cu trei puncte în Bănie, clujenii vor câștiga titlul indiferent de ce decizie se va lua în cazul meciului dintre Astra și Craiova.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Egal

Aici lucrurile se complică. Diferența dintre cele două echipe va rămâne de două puncte, iar decizia în cazul meciului dintre Astra și Craiova va avea o miză enormă.

Universitatea Craiova și CFR Cluj se întâlnesc luni seara, de la ora 20:30.

Vezi și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇