Câștigă Universitatea Craiova la masa verde? Răspunsul dat de LPF

Câștigă Universitatea Craiova la masa verde? Răspunsul dat de LPF

Liga Profesionistă de Fotbal a vorbit despre posibilitatea ca Universitatea Craiova să câștige la masa verde meciul cu Astra Giurgiu.

Secretarul general Justin Ștefan a anunțat că LPF și FRF nu pot decide că Astra să piardă la masa verde.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Ștefan spune că doar Comisia de Disciplină a FRF poate lua o decizie. În plus, oficialul LPF a menționat că nu doar Craiova vrea victoria la masa verde în acest meci, ci și Astra, întrucât primele cazuri de coronavirus au apărut la olteni.

„Am văzut că se vehiculează varianta ca Astra să piardă cu 3-0. Sub nicio formă administrația LPF sau FRF nu pot impune o astfel de sancțiune disciplinară. Singura variantă ar fi o plângere în acest sens și Comisia de Disciplină a FRF poate lua o decizie.

Din câte am înțeles, Universitatea Craiova analizează această soluție. Dar am înțeles că și Astra analizează să facă o plângere, având în vedere că prima dată cazurile au apărut la Craiova”, a spus Justin Ștefan la Digi Sport.

Totodată, Ștefan a menționat că LPF a solicitat în această seară prelungirea termenului de 3 august impus de UEFA, iar răspunsul forului continental este așteptat sâmbătă.

„Am făcut o solicitare către UEFA să vedem dacă putem disputa ulterior meciul, după 3 august. Vedem în funcție de răspunsul pe care îl vom primi de la UEFA”, a mai spus Ștefan.

În schimb, cei de la Astra au propus ca ambele echipe să primească un punct pentru că meciul nu s-a disputat.

4 jucători de la Astra au fost testați pozitiv vineri, iar meciul programat la Giurgiu nu s-a mai jucat.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

C.S.