Propunerea făcută de Astra Giurgiu după ce meciul cu Universitatea Craiova nu s-a mai jucat

Propunerea făcută de Astra Giurgiu după ce meciul cu Universitatea Craiova nu s-a mai jucat

Astra Giurgiu a făcut o propunere neașteptată după ce meciul cu Universitatea Craiova nu s-a putut juca nici astăzi.

Oltenii au cerut să câștige la masa verde și refuză să joace meciul sâmbăta. Ei s-au urcat direct în autocare și au plecat spre Craiova deja.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Soluția normală și logică este 3-0! Nu există altă soluție decât 3-0! Altceva nu există!”, a spus Sorin Cartu la postul Digi Sport.

În schimb, oficialii de la Astra cer ca rezultatul omologat să fie 0-0, iar fiecare echipă să primească un punct.

Cei de la Astra susțin că meciul a fost amânat în prima fază din cauza unor cazuri de coronavirus la Craiova. În acest caz, toate echipele sunt în culpă.

„Vă spun cu mâna pe inimă, din punct de vedere regulamentar sau legal nu există această posibilitate, să pierdem cu 3-0 la masa verde. Noi am propus că toate meciurile nejucate să fie omologate cu rezultat de egalitate. În privință celorlalte meciuri din acea etapă, cel care a câștigat să ia 3 puncte, iar cel care a pierdut să ia un punct, pentru ca nimeni să nu fie dezavantajat din campionat. Văd că acum cei de la Craiova încearcă să pozeze în victimă și se uită în curtea noastră, dar nu este etic”, a afirmat Claudiu Popa, avocatul Astrei.

În cazul în care Craiova va câștiga la masa verde cu 3-0, cei de la Astra au hotărât să atace decizia la TAS.

Cei de la Astra nu concep să piardă meciul la masa verde, deoarece pot încheia campionatul pe locul 4 și ar incasa cu 200 de mii de euro mai puțin din drepturile de televizare.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖