Fenerbahce amenință cu retragerea din campionatul Turciei, după incidentele de la meciul cu Trabzonspor

Fenerbahce amenință cu retragerea din campionatul Turciei, după incidentele de la meciul cu Trabzonspor

Într-un comunicat oficial, Fenerbahce a amenințat, luni, cu retragerea din campionat după incidentele de la meciul cu Fenerbahce, când fanii echipei gazdă au pătruns pe teren la final și au lovit cu pumnul unii dintre jucători și s-au bătut cu forțele de ordine.

Fenerbahce a precizat că va lua măsure ferme după ce jucătorii au fost atacați de suporteri la meciul cu Trabzonspor.

"Evaluarea măsurilor care trebuie luate, inclusiv retragerea echipei noastre de fotbal A din Superligă, pe baza evenimentelor care au avut loc în timpul meciului de Superligă disputat în seara de 17 martie 2024 şi a evenimentelor recente din fotbalul turc".

ADVERTISING

Conform regulilor Comisiei de disciplină a Federaţiei turce de fotbal, Trabzonspor urmează să să joace fără spectatori pe teren propriu între şase şi opt meciuri.

Fanii lui Trabzonspor au luat cu asalt terenul de joc şi s-au încăierat cu forţele de ordine după ce echipa lor a pierdut acasă cu Fenerbahce (2-3), duminică, în prima ligă de fotbal a Turciei, transmite Reuters.

''Fener'' a condus cu 2-0 la pauză, după golurile brazilianului Fred (13, 45+4), gazdele au restabilit egalitatea după reuşitele nord-macedoneanului Bardhi (63) şi egipteanului Trezeguet (78, penalty), înainte ca belgianul Michy Batshuayi să înscrie golul victoriei pentru oaspeţi. Tensiunea a crescut în tribune şi suporterii lui Trabzonspor au început să arunce cu obiecte în teren.

ADVERTISING

Jucătorii lui Fenerbahce s-au strâns la mijlocul terenului pentru a celebra victoria după fluierul final, în timp ce un suporter a pătruns pe teren şi a început să se bată cu Bright Osayi-Samuel, care însă, conform înregistrărilor video, a lovit primul cu pumnul. Batshuayi a fost văzut de asemenea lovind suporterii în timp ce forţele de ordine se pregăteau să intervină.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!