FCSB și Rapid și-l dispută pe Rareș Pop de la UTA Arad. Suma stabilită de arădeni pentru transfer

FCSB și Rapid și-l dispută pe Rareș Pop de la UTA Arad. Suma stabilită de arădeni pentru transfer

Rareș Pop de la UTA Arad este unul dintre cei mai interesanți tineri jucători români ai momentului, iar în acest moment este disputat de două mari rivale din Superliga.

La 18 ani, Pop a făcut senzație în multe partide disputate în tricoul arădenilor și a fost remarcat imediat de forțele campionatului. Rapid București și FCSB și-l doresc pe Rareș, considerat o adevărată perlă a naționalei sub 19 ani.

Oficialii clubului din vestul țării vor să obțină așadar o sumă cât mai mare la transferul acestuia. Inițial, au cerut 2 milioane de euro pentru achitarea clauzei de reziliere, însă acum ar fi dispuși să îl lase pe Pop să plece și pentru 1,5 milioane, plus 25 % dintr-un viitor transfer, scrie cotidianul ProSport.

ADVERTISING

Rapid nu își dorește în acest moment să pluseze mai mult față de suma oferită inițial, adică 1,1 milioane, în timp ce patronul Gigi Becali încă stă în expectativă și nu a făcut o ofertă concretă. Mutarea poate depinde și de o eventuală plecare a lui Darius Olaru în iarnă, el fiind dorit în Italia de Monza.

Rareș Pop are contract cu UTA până în 2027, având un salariu de 2.500 de euro lunar. Internaționalul de juniori, care are doar 18 ani, a dat o pasă de gol la meciul pe care România Under 19 l-a câștigat cu 2-1 în fața Mexicului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!