FCSB anunță plecarea lui Florinel Coman: "A negociat deja"

FCSB anunță plecarea lui Florinel Coman: "A negociat deja"

FCSB anunță plecarea lui Florinel Coman (26 de ani), golgheterul „roș-albaștrilor”, de la echipă.

Prin vocea lui Gigi Becali, patronul echipei, FCSB a anunțat că Florinel Coman va pleca în mod sigur de la echipă în perioada de transferuri din vara lui 2024.

Becali a dezvăluit că Florinel Coman și-a negociat deja transferul cu clubul care urmează să achite clauza de reziliere a contractului, 5 milioane de euro. Totuși, patronul FCSB n-a vrut să spună la ce echipă va pleca șeptarul "roș-albaștrilor".

ADVERTISING

"Eu nu vă pot spune acum pentru că nu am acordul ca să vă spun că el va pleca. Nu am acceptul să vă spun unde, ce și cum. Nu vă pot spune. Așa ce știu că el a negociat deja, dar nu vrea să spună.

Și oamenii care vor să vină, dar am spus că nu are rost să vină acum, să terminăm, să fim campioni și apoi", a declarat Gigi Becali, la ProSport LIVE.

Borussia Moenchengladbach și VfB Stuttgart sunt echipele despre care s-a scris că sunt interesate de serviciile lui Florinel Coman.

Florinel Coman a marcat de 17 ori și a livrat 11 pase de gol în 34 de meciuri jucate în toate competițiile sezonului la FCSB.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El este cotat la 6 milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!