FCSB a aflat oficial când se poate muta pe stadionul Arcul de Triumf

FCSB a aflat oficial când se poate muta pe stadionul Arcul de Triumf

FCSB a primit în sfârșit vestea pe care o aștepta de atâta vreme, și anume când poate să se mute pe arena nou construită Arcul de Triumf, pe care în sfârșit se pot juca și partide de fotbal, nu numai de rugby.

Cel care a făcut anunțul este Eduard Novak, ministrul Sportului, cel care a lămurit situația acestui stadion, pe care până acum echipele de fotbal au avut interzis.

El spune că în maximum o lună, toate echipele de fotbal din Liga 1 vor putea închiria stadionul. De asemenea, el va fi închiriat și pentru FRF, pentru disputarea partidelor reprezentativei U21 și a naționalelor feminine: „Să ştiţi că există răspuns favorabil şi Federaţia Română de Fotbal va primi această bază sportivă pentru a juca în perioada următoare, cu tineretul şi câteva meciuri cu fete.

ADVERTISING

Eduard Novak, ministrul Sportului, vine cu o veste excelentă pentru suporterii din Liga 1

Însă, avem aici o problemă legată de birocraţie din păcate se tot amâna, pentru a obţine semnăturile din partea unor ministere pentru Centrul Naţional Sportiv Arcul de Triumf, ca să putem într-adevăr să intrăm într-o normalitate şi să putem să închiriem. Dar la nivel de federaţii, cum are şi protocolul Federaţia de Rugby, am făcut un protocol şi cu Federaţia Română de Fotbal ca să-şi poată să-şi desfăşoară activităţile în perioada următoare. Cred că în maximum o lună va putea juca FCSB, deoarece suntem spre finalizarea tuturor semnăturilor şi a înfiinţări Centrului Naţional Sportiv”, a punctat Novak pentru televiziunea TelekomSport.

Stadionul Arcul de Triumf a costat 37 de milioane de euro, fiind gata acum 14 luni și jumătate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!