FCSB a pus ochii pe încă un jucător din Liga 1: „Îmi plăcea de la echipa naţională”

FCSB a pus ochii pe încă un jucător din Liga 1: „Îmi plăcea de la echipa naţională”

FCSB dorește să se întărească pentru sezonul competițional viitor și gruparea roș-albastră a mai pus ochii astfel pe un nou jucător, de mare speranță pentru fotbalul românesc.

E vorba de Marco Dulca, 22 de ani, de la Chindia Târgoviște, cel care evoluează pe postul de mijlocaș defensiv, iar în acest sezon a făcut meciuri foarte bune la dâmbovițeni.

El a mai evoluat în România pentru Viitorul lui Gică Hagi, actuala Farul, până în 2019.

„Mi se pare unul dintre jucătorii cu cea mai mare creştere. Până la urmă este un jucător născut în 1999, care promite. Îmi plăcea de la echipa naţională a celor născuţi în ’99, îi ştim, că i-am văzut de atâtea ori, m-am mirat că nu s-a impus deloc la Hagi pentru că eu îl vedeam fotbalist”, a declarat Mihai Stoica, pentru Telekom Sport, managerul general al formației patronate de Gigi Becali.

Iarna trecută, CFR Cluj l-a dorit și ea pe tânărul jucător, fiul lui Cristian Dulca, fost jucător în Generația de Aur, actualmente selecționer al naționalei de fotbal feminin a României.

ADVERTISING

Dulca a crescut la academia de fotbal a celor de la Swansea, club galez fost în Premier League și în primvara Europa League.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!