FC Barcelona şi presa catalană critică ''hărţuirea'' din partea PSG în cazul lui Messi

FC Barcelona şi presa catalană critică ''hărţuirea'' din partea PSG în cazul lui Messi

Clubul FC Barcelona şi presa catalană au denunţat operaţiunea de atragere a atacantului argentinian Lionel Messi din partea unor jucători ai echipei Paris Saint-Germain, precum Marco Verratti, informează cotidianul L’Equipe.

Astfel, clubul spaniol de fotbal şi presa au reacţionat vehement, marţi, la zvonurile unei posibile veniri a lui Lionel Messi la PSG, după ce acesta va deveni jucător liber de contract în vară, preluate de media franceză şi de unii jucători ai campioanei Franţei.

Cu o săptămână înaintea meciului din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, dintre PSG şi Barcelona (16 februarie), publicaţia France Football, în ediţia sa de marţi, a publicat un montaj foto cu Lionel Messi, liber de contract la final de sezon, îmbrăcat în tricoul lui PSG.

ADVERTISING

Sport, cotidian pro-Barca, a reacţionat publicând pe prima pagină materialul din France Football, flancat de titlul "hărţuire totală", acuzând în acelaşi timp PSG că vrea să-i distragă atenţia lui Lionel Messi înaintea dublei confruntări europene.

La rândul său, cotidianul El Mundo Deportivo a făcut menţiunea de "hărţuire" venind din campionatul francez.

Luni, antrenorul echipei FC Barcelona, Ronald Koeman, a acuzat clubul Paris Saint-Germain că încearcă să destabilizeze formaţia catalană înaintea duelului lor din Liga Campionilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

''Cred că este o lipsă de respect faptul că atâta lume de la PSG vorbeşte de Messi, când el este încă jucător la Barca. Ei încearcă să influenţeze meciul'', a declarat Koeman.

Barcelona va juca acasă prima manşă cu PSG din optimile Ligii Campionilor pe 16 februarie, iar returul este programat la Paris pe 10 martie.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇