Fața nevăzută a lui David Popovici: Campionul nostru face multe acte de caritate

Fața nevăzută a lui David Popovici: Campionul nostru face multe acte de caritate

David Popovici este omul momentului în sportul românesc după ce a câștigat două medalii de aur la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta.

Tânărul sportiv a arătat o maturitate ieșită din comun pentru vârsta sa, atât în bazin cât și în afara lui.

De când a devenit cunoscut și a concurat în competiții puternice, Popovici a început să fie implicat tot mai mult în acte de caritate.

În ultima perioadă, el a ajutat copiii cu autism, a făcut donații și a promovat integrarea și tratarea copiilor și oamenilor cu probleme.

ADVERTISING

El spune că părinții l-au învățat că în viață este important să faci bine prin orice modalitate.

“Am fost educat de mic, de către părinţii mei, că cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci, indiferent de cât de influent sau bogat eşti, să nu uiţi să faci bine. Nu spun că sunt cel mai influent sau cel mai bogat, dar sunt într-o poziţie în care pot să îi ajut pe foarte mulţi.

Chiar şi cu puţin sau mult. Aşa am ajuns să înot pentru copiii cu autism, aşa am ajuns să donez de câte ori am ocazia şi aşa am ajuns să promovez integrarea şi tratarea copiilor şi oamenilor cu probleme”, a spus David Popovici pentru Fanatik.

ADVERTISING

De altfel, anul trecut, înainte de participarea la Jocurile Olimpice, David a înotat pentru copiii cu autism.

"Când eram mic, mama lucra la un Centru de Copii cu Autism și când eram în vacanță, mă lua de multe ori cu ea la serviciu. De mic mi-a plăcut să petrec timp cu ei și să mă joc cu ei”, a explicat Popovici la acel moment.

David va reveni duminică în țară și va fi așteptat cu covorul roșu la Aeroportul Otopeni.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇