Emma Răducanu, forțată să absenteze de la un nou turneu

Emma Răducanu, forțată să absenteze de la un nou turneu

Emma Răducanu nu va participa, după toate probabilităţile, la turneul WTA de la Eastbourne (Anglia), conform agenţiei de presă PA, însă mai are la dispoziţie până vineri la ora 16:00 pentru a lua o decizie în privinţa prezenţei sale la competiţia respectivă, informează DPA.

Campioana en titre de la US Open şi-a văzut perturbate pregătirile pentru turneul de Mare Şlem de la Wimbledon în ultima săptămână, după o accidentare suferită la Nottingham, unde a fost nevoită să se retragă din meciul cu elveţianca Viktorija Golubic.

ADVERTISING

Răducanu a disputat doar şapte ghemuri înainte de a fi forţată să abandoneze în partida cu Golubic, ceea ce a generat speculaţii referitoare la posibila sa participare la evenimentul de la Devonshire Park, pentru a se acomoda cât mai bine cu iarba înaintea startului turneului de la Wimbledon.

Cu toate acestea, Răducanu nu a solicitat încă un wild card pentru a putea evolua la Eastbourne, turneu care va debuta pe 20 iunie şi ar putea merge la All England Club fără prea multă pregătire pe iarbă.

Emma Răducanu, care ocupă în prezent numărul 11 mondial, a traversat o perioadă mai dificilă pe plan sportiv după incredibilul său succes de la US Open 2021. Ea a schimbat de mai multe ori antrenorul pe parcursul ultimului an, fiind eliminată în turul secund la recentul turneu de la Roland Garros.

ADVERTISING

Jucătoarea britanică a devenit celebră în întreaga lume în septembrie anul trecut, când a reuşit să câştige turneul de Mare Şlem de la Flushing Meadows venind din calificări. Ea este prima reprezentantă a Marii Britanii care a cucerit un trofeul de Grand Slam, după Virginia Wade, în 1977.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇