Edi Iordănescu anunță cine va fi noul căpitan al naționalei României

Edi Iordănescu anunță cine va fi noul căpitan al naționalei României

România va evolua într-un meci amical cu reprezentativa Republicii Moldova, duminică seara de la 20.30, la câteva zile după eșecul de acasă cu Slovenia, dintr-un alt meci test, scor 1-2.

La finele jocului pierdut pe Cluj Arena de echipa noastră, căpitanul Răzvan Marin a părăsit cantonamentul naționalei ca urmare a înțelegerii dintre FRF și Empoli, clubul său de Serie A.

S-a pus problema cine va fi acum căpitan, în meciul cu Moldova, iar selecționerul Iordănescu a oferit răspunsul: „Vreau să mai primim răspunsuri în ceea ce îi priveşte pe cei tineri, iar pentru cei care deja reprezintă certitudini pentru naţională este încă o oportunitate să pregătim împreună un joc. Eu îmi doresc cel mai mult să câştigăm tineri jucători. Dacă ei vor înţelege ce au de făcut şi dacă alţii vor arăta semne pozitive, înseamnă că putem avea măcar parţial reuşita acestei acţiuni, când vom trage linie.

ADVERTISING

Schimbări în echipa de start a naționalei României

Da, vor fi schimbări, aşteptaţi-vă la asta. Au fost multe lucruri bune în special în repriza a doua a meciului cu Slovenia. Răzvan Marin nu mai este în lot, iar Burcă este unul dintre cei care au şanse mari să fie căpitan. Mai avem un antrenament oficial, să vedem acum și starea fizică, starea medicală. Există multă oboseală în special din cauza stării gazonului de la Cluj. Mai mult ca niciodată vor fi schimbări, vor fi șanse și pentru alți jucători să joace. Este un test important, este important și rezultatul, la fel ca și cel al meciului cu Slovenia”, a declarat Iordănescu într-o conferință de presă, conform DigiSport.

ADVERTISING

Meciul României cu Moldova se dispută pe stadionul Zimbru din Chișinău și va fi LIVE text pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!