Edi Iordănescu explică înfrângerea cu Slovenia: "Puteam chiar câștiga"

Edi Iordănescu explică înfrângerea cu Slovenia: "Puteam chiar câștiga"

Edi Iordănescu a oferit prima reacție după ce naționala României a fost învinsă joi seara de reprezentativa Sloveniei într-un meci amical.

„Tricolorii” au fost învinși pe teren prorpiu, însă Edi Iordănescu se declară mulțumit de „test”.

"Testul pentru mine a fost unul foarte bun. Mă bucur că am avut posibilitatea să debutăm cinci jucători. Slovenia e o echipă de calibru și a venit în componență completă", a spus Edi Iordănescu la Pro Arena.

"În prima repriză am fost timorați, s-a văzut că ne căutăm, că n-avem o chimie de joc. Am avut probleme în a face progresie, dar, cu toate acestea, am avut prima mare ocazie. O greșeală individuală si o lipsă de sincronizare ne-au adus în dezavantaj. În repriza secundă am văzut altceva. Ne-am creat multe ocazii și pot să spun că puteam chiar câștiga partida dacă egalam până în minutul 80. Lupta mare va fi în martie, când vor începe preliminariile. Am arătat că există viitor, dar ne trebuie curaj", a adăugat selecționerul.

ADVERTISING

Naționala României a fost învinsă de reprezentativa Sloveniei într-un meci amical jucat joi seara la Cluj-Napoca.

„Tricolorii” pregătiți de Edi Iordănescu au pierdut cu 1-2.

Golurile întâlnirii de pe Cluj Arena au fost marcate de Drăguș (min.63) pentru România, respectiv Sesko (min.26) și Sporar (min.31) pentru Slovenia.

Următorul meci al reprezentativei noastre va avea loc duminică, la Chișinău, cu selecționata Moldovei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇