Ofertă inedită pentru Florinel Coman: "Fără discuții"

Ofertă inedită pentru Florinel Coman: "Fără discuții"

Florinel Coman ar putea fi protagonistul unui transfer neașteptat.

Antrenorul Chindiei Târgoviște, Toni Petrea, anunță că-l dorește pe atacantul celor de la FCSB.

Fostul tehnciian al vicecampioanei României este convins că i-ar relansa cariera celui comparat în trecut cu Kylian Mbappe.

"Cu siguranță (n.r. l-ați relansa?). Cine nu și l-ar dori pe Florinel Coman? E un jucător valoros. Traversează o perioadă mai puțin fastă în cariera lui, dar fără discuții e un jucător foarte bun. Pentru că problemele medicale, cu accidentările, l-au tras în spate destul de mult. Când ești accidentat o dată, când te accidentezi a doua oară. Ai o reținere, nu mai ești așa de convins că poți să faci anumite lucruri", a spus Toni Petrea la Fanatik Superliga.

ADVERTISING

"Calitatea și valoarea pe care le are sunt incontestabile. Fără discuții (n.r. să-l ia pe Coman fără discuții). Dar nu cred că ne permitem să-l aducem la Chindia. Nu. Din ce știu eu, nu (n.r. viață extrasportivă proastă). De ceva timp are și un copilaș și nu cred așa ceva. E familist, nu cred că mai are alte preocupări. Îl văd puțin neîncrezător în ceea ce poate să facă el. Cu siguranță că poate mai mult, dar depinde doar de el cum se pregătește și cât de mult își dorește să revină și trebuie să muncească cât mai mult. E un jucător încă tânăr din punctul meu de vedere și poate să revină în prim-plan. Totul pleacă de la încredere", a adăugat fostul antrenor al "roș-albaștrilor".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Florinel Coman (24 de ani) a marcat trei goluri și a oferit tot atâtea pase decisive în 23 de meciuri jucate în acest sezon.

El este cotat la 3 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇