Două variante de antrenor cu licență PRO pentru FCSB: "E o criză mare"

Două variante de antrenor cu licență PRO pentru FCSB: "E o criză mare"

Mihai Stoica a oferit noi amănunte despre următorul antrenor al lui FCSB.

Managerul vicecampioanei României anunță că Mihai Pintilii va rămâne pe banca echipei cel puțin până la sfârșitul acestui an.

Cum Pintilii nu deține licența PRO, alături de el va fi adus cel mai probabil unul dintre Ionuț Ilie și Leo Strizu, care se află deja în curte "roș-albaștrilor".

"Noi trebuie să luăm o decizie foarte importantă, aceea de a aduce un antrenor. Nu putem să ne uităm pe lista de antrenori cu licenţă PRO şi să alegem unul de acolo. Noi avem în curte doi antrenori cu licenţă PRO şi e posibil să apelăm la această soluţie. Cei doi sunt Ionuţ Ilie şi Leo Strizu", a anunțat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

"Mai avem 4 meciuri în campionat şi unul în Cupă. Pintilii nu poate să antreneze pentru că nu are licenţă. Nu are voie să antreneze. Oricine se poate implica în procesul de pregătire, chiar şi eu, dar Pintilii nu poate antrena. Dar eu aşa cred că vom face. Vom aştepta până în pauză. Ar fi fost foarte bine să aducem acum antrenor, dar nu-l avem. E o criză mare", a continunat oficialul "roș-albaștrilor".

Următorul meci al lui FCSB este programat pe 1 decembrie, la Botoșani, într-o restanță din etapa a 6-a a Superligii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇