Jucătorul care consideră că trebuia convocat la naționala României: "Nu am fost contactat de nimeni"

Jucătorul care consideră că trebuia convocat la naționala României: "Nu am fost contactat de nimeni"

Vlad Dragomir consideră că a fost nedreptățit de Edi Iordănescu.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani nu înțelege de ce nu a fost convocat de selecționer pentru meciurile amicale pe care naționala României le va disputa săptamâna aceasta cu Slovenia și Moldova.

"Joc meci de meci cu evoluții remarcabile la liderul unui campionat mai bine cotat decât Liga 1 din România, dar nimeni din partea Federației nu m-a întrebat de sănătate în ultimii câțiva ani. Dacă am fi avut o naționale cu jucători care să evolueze în marile campionate ale Europei n-aș fi spus nimic. Dar văd că principalul campionat care furnizează jucători la echipa națională este Serie B din Italia, iar eu cand am avut 32 de prezente într-un sezon de Serie B nu am fost convocat nici măcar la un meci de verificare", a spus Vlad Dragomir pentru ProSport.

ADVERTISING

"Nu am fost contactat de nimeni din staff-ul echipei naționale. Chiar m-ar întrista să știu că faptul că nu joc în România este un impediment. Ar fi o lipsa de profesionalism și ar lăsa loc de alte speculații. Refuz să cred că aria de selecție a naționalei este Liga 1, în condițiile în care campionatul din Cipru e cotat cu nouă poziții mai sus decat cel al României. Poate lumea de rând își face impresia că joc într-un campionat inferior, dar nu e deloc așa", a adăugat acesta.

Vlad Dragomir are 23 de ani și joacă din 2021 pentru Pafos. În trecut, mijlocașul ofensiv a mai evoluat pentru Arsenal, ACS Poli Timișoara, Perugia și Virtus Entella.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇