Echipa care l-a dorit pe Coman, calificare în play-off în MLS, după lovituri de departajare haotice (Video)

Echipa care l-a dorit pe Coman, calificare în play-off în MLS, după lovituri de departajare haotice (Video)

Un meci de play-off din MLS, Major Soccer League, a produs o adevărată nebunie la loviturile de departajare, acolo unde părea că nimeni nu mai știe regulile acestui joc.

Orlando City, echipa care în trecut a făcut o ofertă pentru Florinel Coman, a trecut la penaltiuri de New York City FC, fosta formație a lui Mitriță, ajungând în semifinalele Conferinței sale.

Meciul a avut nevoie de lovituri de departajare după ce în timpul regulamentar scorul a fost egal, 1-1. Loviturile propriu-zise au dus către un haos generalizat. Portarul Gallese de la Orlando a apărat ultima lovitură din succesiunea de 5, moment în care toți jucătorii au început să se bucure.

ADVERTISING

Centralul a întors însă execuția din cauza faptului că portarul nu a ținut un picior pe linia porții, după noile regulamente. El a primit și al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. O decizie greșită căci la prima abatere de acest gen se dă doar avertisment verbal și abia apoi cartonaș.

UNREAL SCENES: GK Sees Red Card, Nani Misses PK, Field Player Makes Game-Winning Save!

De asemenea, cartonașele galbene luate în timpul regulamentar nu se mai contabilizează la penaltiuri. În locul lui Gallese, a intrat în poartă portarul de rezervă Rowe. Înainte însă ca acesta să apere un penalti, cei din camera VAR i-au transmis centralului că nu este permisă schimbarea de portari la penaltiuri și astfel în poartă a intrat un jucător de câmp, e vorba de fundașul Rodrigo Schlegel.

ADVERTISING

Ianis Hagi, pentru a treia oară rezervă la Rangers. A evoluat doar un sfert de oră în victoria trupei lui Gerrard

Acesta nu a reuşit să apere, iar Orlando a ratat următoarea lovitură de la 11 metri.

Schlegel a apărat următoarea lovitură însă și din nou jucătorii lui Orlando s-au bucurat. Nu a fost să fie nici de această dată, căci era doar 5-5 pe tabelă. Benji Michel a lovit însă decisiv și a treia oară a fost cu noroc pentru gazde.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Trei jucători importanți de la CFR Cluj au fost infectați cu noul coronavirus

ADVERTISING

Presa din Spania scrie despre cel mai slab debut de sezon al Barcelonei din ultimii 25 de ani: "Revoluția promisă a fost o minciună"

Manager de spital: Tot mai mulți pacienți netestați și cu forme severe de Covid ajung la ATI direct de acasă

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!