Presa din Spania scrie despre cel mai slab debut de sezon al Barcelonei din ultimii 25 de ani: "Revoluția promisă a fost o minciună"

Presa din Spania scrie despre cel mai slab debut de sezon al Barcelonei din ultimii 25 de ani: "Revoluția promisă a fost o minciună"

Barcelona are unul dintre cele mai slabe începuturi de sezon din istorie, iar înfrângerile vin parcă una după alta în era Koeman, o eră în care Leo Messi este departe de valoarea sa din ultimii ani.

Sâmbătă seara, catalanii au pierdut în deplasarea de la Atletico Madrid, scor 0-1, iar în clasament gruparea blaugrana este pe 10, la 9 puncte de cei doi lideri, Sociedad și Atleti, ambele cu 20 de lungimi.

Presa din Spania scrie că acesta e cel mai slab start de sezon al Barcei din ultimii 25 de ani, și anume din 1995/1996, când a fost aplicat sistemul cu trei puncte pentru victorie în Spania. Nici măcar în perioada Van Gaal 2002/2003 sau Frank Rijkaard în 2003/2004, lucrurile nu au stat mai rău.

ADVERTISING

Coșmarul continuă pentru Barcelona. Eșec și în marele derbi cu Atletico Madrid (Video)

"Barça și-a aruncat sezonul la gunoi", a titrat Marca imediat după joc, care continuă în analiza sa, prin jurnalistul Jaime Rincon, "Revoluția promisă a fost o minciună".

În plus, fostul mare atacant Pichi Alonso, cel care rata un penalti pentru Barca în finala CCE 1986 cu Steaua, nota în cotidianul Sport: "Barça impotentă" cu o "capacitate de reacție nulă".

Iar declarația antrenorului olandez Ronald Koeman a fost una aproape dezarmantă: "Muncesc, încerc să găsesc cea mai bună formulă pentru fiecare partidă... Ce aș putea face mai mult?".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

11 puncte are Barcelona acumulate în doar 8 etape.

Unicul gol al meciului de ieri a fost marcat de Carrasco în minutul 45.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Mesajul lui Ianis Hagi pentru contestatarii săi după calificarea României la Europenele de tineret

Larisa Iordache revine în gimnastică după trei ani de pauză

Ciurucurile cu galoane de generali din oastea PSD

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!