Doi jucători de la Newcastle, testați pozitiv la coronavirus, ''nu se simt bine deloc''

Doi jucători de la Newcastle, testați pozitiv la coronavirus, ''nu se simt bine deloc''

Antrenorul echipei de fotbal Newcastle United, Steve Bruce, a afirmat marţi că este îngrijorat de starea de sănătate a doi dintre jucătorii săi, testaţi pozitiv la coronavirus, şi care ”nu se simt bine deloc”, scrie AFP.

”Jucătorii şi personalul tehnic au făcut trei serii de teste în ultimele şase zile, toate rezultatele au fost negative, se pare că am trecut peste această problemă. Dar avem doi jucători depistaţi pozitiv mai demult şi care nu se simt deloc bine şi alţi doi angajaţi care sunt încă în stare proastă”, a spus tehnicianul.

ADVERTISING

Bruce a refuzat să dezvăluie identitatea jucătorilor, dar a recunoscut că este îngrijorat de sănătatea lor, precum şi de cea a celorlalţi doi angajaţi.

"Suntem uşuraţi că nimeni altcineva nu a mai fost testat pozitiv la coronavirus, dar ne îngrijorează starea celor care se luptă încă cu această infecţie'', a punctat antrenorul.

Newcastle United se află momentan pe locul 12 în Premier League, cu 17 puncte, şi va juca miercuri, în etapa a 12-a, cu Leeds United.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇