Decizia luată de Rangers în privința lui Ianis Hagi, pentru sezonul viitor, după revenirea sa pe gazon

Decizia luată de Rangers în privința lui Ianis Hagi, pentru sezonul viitor, după revenirea sa pe gazon

Ianis Hagi a fost o lungă perioadă departe de gazon, peste un an de zile, din cauza unei accidentări grave petrecute în ianuarie 2022, care a dus la o ruptură a ligamentelor încrucișate de la nivelul genunchiului, pentru român.

Doar 89 de minute a bifat Ianis după revenirea sa pe gazon, pentru că e clar că românul încă nu e la o capacitate fizică maximă. Însă chiar și așa, Rangers a luat o decizie în ce privește viitorul său la club.

Astfel, milocaşul român va avea de recuperat ce a pierdut în perioada cât a fost indisponibil, dar din sezonul următor va fi un om de bază pe Ibrox Park din Glasgow: "Am vorbit cu Ianis şi spunea că a avut o discuţie cu antrenorul şi au făcut un plan, pentru ei că ţin foarte mult la Ianis şi vor să fie unul dintre pionii importanţi sezonul următor", a declarat Gică Popescu, președintele Farului, dar și cumnatul lui Gică Hagi, pentru televiziunea Orange Sport.

ADVERTISING

Gică Popescu critică și el selecția lui Edi Iordănescu: „Nu poți să lași acasă un jucător ca el”

Rangers l-a adus pe Hagi în 2020 de la Genk, pentru care au plătit 3,5 milioane de euro.

Se știe faptul că Ianis Hagi nu a fost convocat de selecționerul Edi Iordănescu pentru dubla cu Andorra și Belarus de la debutul preliminariilor EURO 2024, acest lucru ducând la o adevărată polemică în fotbalul românesc.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!