Decizia luată de Fiorentina în privința lui Louis Munteanu. Unde ajunge vârful dorit de FCSB și Rapid

Decizia luată de Fiorentina în privința lui Louis Munteanu. Unde ajunge vârful dorit de FCSB și Rapid

Atacantul român de 21 de ani Louis Munteanu este un jucător foarte disputat în această vară în Liga 1, acolo unde e dorit cu insistență de Farul, Rapid sau FCSB.

Tânărul jucător împrumutat de Fiorentina la Farul lui Gică Hagi pare că nu va rămâne nici sezonul următor în Italia, așa că lupta pentru transferul sau se va ascuți și mai mult.

Chiar dacă italienii au plătit suma de 1,7 milioane de euro pentru transferul său de la Viitorul în 2020, aceștia nu sunt dispuși să-i acorde șanse în prima ligă din ”Cizmă”. Clubul din Firenze va decide să îl lase împrumut și în sezonul următor pe Munteanu, alături de alți jucători legitimați la gruparea viola:

ADVERTISING

”Doi tineri jucători vor rămâne la prima echipă începând cu luna septembrie, Bianco și Lucchesi. Mijlocașul, protagonist la Reggio Emilia în ultimul sezon, va fi una dintre fețele care vor apărea la mijlocul terenului, în timp ce fundașul central, va fi una dintre rezervele pentru defensiva viola. Alți jucători tineri care vor fi evaluați sunt Dalle Mura, Favasuli, Amatucci și Disftefano, dar și Niccolo Pierozzi, care a revenit într-o formă foarte bună.

Totuși, plecarea altor jucători sub formă de împrumut este sigură: aceștia sunt Krastev, Munteanu, Ferrarini, Edoardo Pierozzi, Gentile, Fiorini, Agostinelli, Toci, Guidobaldi, Duțu, Egharevba și Prati”, au scris italienii de la violanews.com.

ADVERTISING

FCSB a făcut o ofertă recentă către Fiorentina de 1,2 milioane de euro pentru aducerea lui Louis Munteanu, însă nu a primit niciun răspuns de la italienii viola.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!