Glasgow Rangers i-a decis viitorul lui Ianis Hagi

Glasgow Rangers i-a decis viitorul lui Ianis Hagi

Gruparea scoțiană Glasgow Rangers, vicecampioana ultimului sezon recent încheiat, a luat decizia definitivă în ce privește păstrarea lui Ianis Hagi pentru sezonul următor de Scottish Premiership.

Mijlocașul român a fost împrumutat în ultima perioadă în Spania la Deportivo Alaves, însă nici măcar acolo nu a putut convinge. El a bifat în La Liga 26 de meciuri, marcând doar în Cupa Spaniei două goluri.

Chiar dacă mai are contract cu Rangers până în vara lui 2026, presa din Scoția anunță că aventura mijlocașului român pe Ibrox se va încheia în această vară.

ADVERTISING

Iar acest lucru vine ca o decizie după ce Ianis a oferit câteva declarații sensibile după meciul amical al României cu Bulgaria, scor 0-0, în care a spus că i-a transmis agentului să-i caute un nou club, iar Rangers nu ar fi ”digerat” prea bine acest anunț.

”Acest lucru vine în condițiile în care un jucător a părut să confirme că ar fi în căutarea unui nou club. Atacantul lui Gers, Ianis Hagi, a fost împrumutat la Alaves și nu se așteaptă să se întoarcă definitiv la Glasgow, după ce și-a instruit reprezentanții să îi găsească o nouă echipă. Rangers, în general, este deschisă la oferte, în timp ce Clement încearcă să efectueze o revizuire majoră a lotului”, scrie presa scoțiană.

ADVERTISING

Băiatul legendarului Gică Hagi are o cotă de piață de 2 milioane de euro în prezent, bifând la Rangers 99 de meciuri, 16 goluri și 21 de pase decisive.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!