Dorit de FCSB și Rapid, Fiorentina a decis viitorul lui Louis Munteanu

Dorit de FCSB și Rapid, Fiorentina a decis viitorul lui Louis Munteanu

La mare căutare printre echipele importante din Superligă, Louis Munteanu (21 de ani) are viitorul stabilit.

Presa din Italia a anunțat, vineri, că Louis Munteanu, dar și alți fotbaliști tineri, vor fi lăsați să plece de la Fiorentina în această vară.

Italienii au aflat lista care conține mai mullte nume, printre care și Louis Munteanu, cel de ale cărui servicii sunt interesate FCSB și Rapid, iar la un moment dat s-a discutat și despre faptul că Farul ar putea concura pentru transferul său definitiv.

ADVERTISING

Ultima ofertă anunțată în spațiul public pentru Louis Munteanu a fost de 1,3 milioane de euro, de la FCSB.

”Sunt 19 jucători în total care se vor întoarce în Viola Park în această vară la finalul împrumuturilor. Este evident că doar o parte dintre ei vor avea privilegiul de a rămâne la Florența.

Doi vor rămâne cu siguranță în prima echipă începând din septembrie, și anume Bianco și Lucchesi. Totuși, plecarea spre alte țărmuri a celorlalți tineri jucători care sunt împrumutați este evidentă.

Ei sunt: Louis Munteanu, Ferrarini, Edoardo Pierozzi, Gentile, Fiorini, Agostinelli, Toci, Guidobaldi, Dutu, Egharevba și Prati.”, scrie site-ul violanews.com

ADVERTISING

Louis Munteanu a marcat de 12 ori și a livrat cinci pase decisive în 35 de meciuri (2790 de minute) jucate în toate competițiile sezonului cu Farul.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!