Raul Rusescu face o declarație plină de sinceritate despre transferul lui Daniel Popa la FCSB

Raul Rusescu face o declarație plină de sinceritate despre transferul lui Daniel Popa la FCSB

Raul Rusescu, fostul fotbalist al FCSB, a făcut o declarație plină de sinceritate despre transferul lui Daniel Popa (28 de ani).

FCSB l-a transferat pe Daniel Popa de la U Cluj, în schimbul a 300.000 de euro, aducerea sa fiind etichetată ca un pariu al patronului Gigi Becali. Raul Rusescu nu crede, însă, că Daniel Popa este la nivelul colegilor săi de pe post și nu poate aduce un plus.

"Un transfer surprinzător. Așa cum a declarat patronul Stelei (n.r - FCSB), este un pariu personal și atunci nu sunt prea multe de spus. Am văzut o declarație a managerului echipei în care a spus că nu este de acord cu acest transfer, dar că este un pariu al patronului, iar lucrurile se simplifică.

ADVERTISING

Nu există comparație între ei, din păcate (n.r - între Popa și Miculescu/Băluță). Îi prefer oricând pe Miculescu și Băluță. Nu are rost să facem comparațiile astea. Este un pariu al dânsului (n.r - Gigi Becali) și așteptăm să vedem cum se va desfășura acest pariu", a spus Rusescu, la GSP Live.

Daniel Popa a marcat de 11 ori și a livrat cinci ori în cele 42 de meciuri jucate în toate competițiile sezonului trecut la U Cluj.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!