Revine la echipă, dar FCSB e gata să se despartă de fotbalist: A numit trei înlocuitori

Revine la echipă, dar FCSB e gata să se despartă de fotbalist: A numit trei înlocuitori

FCSB este gata să se despartă de un fotbalist care se pregătește să revină la echipă.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB vorbit despre situația lui Malcom Edjouma, care va reveni la echipă după un împrumut nereușit în Italia, la Bari. Stoica a explicat că, în cazul în care francezul va cere să fie lăsat să plece, există o singură soluție.

Mai mult, președintele Consiliului de Administrație al FCSB a anunțat că Malcom Edjouma are concurență mare pe postul pe care este perceput că ar da cel mai bun randament la echipă.

ADVERTISING

"Trebuie să avem o discuţie serioasă cu Edjouma când vine la pregătire. Să vedem cu ce gânduri vine. Sunt jucători care vor să plece, să stea, care să lupte pentru titularizare, care să împacă cu statutul de rezervă.

(n.r. - despre despărțire) Soluția e simplă. N-a activat Bari clauza de cumpărare, poate să o activeze altcineva. Asta e soluția, altă soluție nu văd. E un jucător pe care s-au dat bani și care are calități. N-a reușit să se impună în Serie B… Nu prea știi exact unde să-l încadrezi, unde dă cel mai bun randament.

ADVERTISING

În 4-2-3-1, eu îl văd număr 10. Doar că număr 10 este Olaru, poate să vină Tănase, poate să fie oricând Băluță. E concurență mare!", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB l-a transferat pe Malcom Edjouma de la FC Botoșani cu 330.000 de euro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!