David Popovici va participa la o probă surpriză în cadrul Campionatului European de la Roma

David Popovici va participa la o probă surpriză în cadrul Campionatului European de la Roma

Dublul campion mondial la seniori David Popovici, la natație, în probele de 100 și 200 de metri liber, a luat hotărârea să încerce și ceva nou la viitoarele Campionatele Europene de seniori de la Roma.

Tânărul înotător român va participa la trei probe în cadrul acestor Europene, care vor avea loc între 11 și 21 august. Mai exact, la 100 metri liber, 200 metri liber și 400 de metri liber.

Surprinde puțin alegerea lui Popovici, care putea alege proba de 50 de metri liber, acolo unde are deja două titluri continentale la juniori, la Roma 2021 și Otopeni 2022. Plus o participare și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ADVERTISING

Într-o postare realizată pe Facebook de către clubul Dinamo, acolo unde Popovici este legitimat, se arată că David va lupta pentru medalii în aceste trei probe. Prima zi de concurs pentru român va fi 12 august, în serii la 100 de metri liber.

În acest an, Popovici a reușit să bifeze 7 medalii, două de aur la CM de seniori de la Budapesta, apoi alte 5 la Europeanul de juniori de la Otopeni, patru de aur și una de argint.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇