David Popovici, decorat de Klaus Iohannis

David Popovici, decorat de Klaus Iohannis

David Popovici a fost decorat de președintele Klaus Iohannis după rezultatele excelente de la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta.

Tânărul sportiv a primit din partea lui Iohannis Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler.

De asemenea, antrenorul Adrian Rădulescu a primit Ordinul Național "Pentru Merit" în grad de Cavaler.

"Dragă David Popovici, dragă Adrian Rădulescu, sunt foarte bucuros să vă întâlnesc și să vă felicit, atât personal, cât și numele tuturor românilor, pentru rezultatele deosebite obținute în cadrul Campionatelor Mondiale și Europene de natație. Cu acest prilej transmit felicitări tuturor sportivilor români care au participat la aceste competiții, precum și antrenorilor și membrilor delegaților", a spus preşedintele Iohannis.

ADVERTISING

"În fiecare zi prin exemplul personal dovediți o conduită morală de excepție, disciplină, maturitate și modestie, calități cu care ați cucerit inimile tuturor. Sunt convins că reprezentați o sursă de inspirație nu doar pentru copii și pentru românii de toate vârstele. Apreciez în mod deosebit energia cu care ați vorbit publicului despre participarea la activități sportive și despre beneficiile unui stil de viață activ și sănătos", a mai spus Klaus Iohannis.

David Popovici a obținut medalia de aur la Mondialele de la Budapesta în probele de 200 și 100 metri.

Ceremonie de decorare a sportivului David Popovici și a antrenorului Adrian Rădulescu

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!