Mesajul Simonei Halep pentru David Popovici: Cu ce a impresionat-o înotătorul de 17 ani

Mesajul Simonei Halep pentru David Popovici: Cu ce a impresionat-o înotătorul de 17 ani

Simona Halep l-a felicitat pe David Popovici, dublu campion mondial în probele de 100 și 200 de metri liber.

Tenismena română se așteaptă ca David să reușească performanțe și mai mari.

"Este un sportiv excepțional deja și cu siguranță va fi și mai mare. Îl felicit din tot sufletul, știu câtă muncă este și mă bucur tare mult că are încredere în el, se vede că e atitudinea lui și sunt sigură că o să facă lucruri mărețe", a spus Simona la revenirea în țară, conform Digi Sport.

Apoi, semifinalista de la Wimbledon a avut un mesaj și către autorități.

ADVERTISING

"Țara ar trebui să facă mai mult pentru sport, în general și pentru tenis. Din câte știu, Federația nu primește, în continuare, sprijin financiar, absolut nimic și este greu să susții juniorii. Mulți sportivi sunt foarte talentați și se pierd pe parcurs", a afirmat Simona.

"E greu pentru orice părinte să investească tot pentru copil fără niciun fel de garanție, pentru că în tenis totul e scump și nu știi dacă se va întâmpla să reușească copilul. Îi dorescă să rămână calm, să ia toată dragostea oamenilor, să nu asculte absolut nimic altceva și să ia doar ceea ce simte el", a conchis sportiva noastră.

ADVERTISING

Trei medalii de aur (50 metri liber, 200 metri liber și ștafetă masculină 4x100 metri liber) și una de argint (ștafetă mixtă 4x100 metri liber) a cucerit David Popovici la Campionatul European de înot ce are loc zilele acestea la Otopeni.

El pornește ca mare favorit la cucerirea medaliei de aur și în proba de 100 metri liber, a cărei finală va fi duminică.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!