David Popovici le transmite un nou mesaj politicienilor la revenirea în țară

David Popovici le transmite un nou mesaj politicienilor la revenirea în țară

David Popovici a revenit în România după ce a câștigat două medalii la Jocurile Olimpice de la Paris.

Sportivul nostru a fost întrebat dacă a fost sunat de vreun politician după ce a descris condițiile proaste în care e nevoit să se pregătească.

David a afirmat că nu a primit niciun telefon, dar a menționat că este deschis să discute cu oricine dorește să se implice.

”Nu m-a sunat nimeni, pentru că foarte puțini oameni au numărul meu. Sunt convins că dacă vor să-și întrețină imaginea și să își respecte promisiunile, vor face ceva în legătură cu asta.

ADVERTISING

După ce mă întoarc din vacanță, sunt convins că ne vom ocupa și mai bine de asta, iar până atunci antrenorul meu, părinții vor putea ține legătura cu oricine își dorește să… (n.r. să se implice)”, a spus David Popovici.

După ce a câștigat medalia de bronz la 100 metri liber, David Popovici a avut un discurs critic la adresa autorităților, care nu au investit în infrastructura sportivă.

"Eu mă antrenez pe Lia Manoliu, în același bazin în care am și învățat să înot la patru ani, deasta sunt așa bronzat cu urmele de ochelari, pentru că înot acolo în aer liber.

ADVERTISING

Iar în timpul iernii, că tot vorbeam de condiții, când e frig afară, pentru că bazinul din interior… de foarte mult timp se promite că se va face ceva, dar nu se începe niciodată nimic, când e frig afară noi ne antrenăm într-un balon unde o persoană care nu-i obișnuită intră și stă… 3 minute, intră și simte că se sufocă. Ei, în condițiile alea ne antrenăm noi, dar… cred că se poate", a spus Popovici la TVR.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇