Darren Cahill face o declarație plină de sinceritate înaintea revenirii Simonei Halep pe teren: "Tortură!"

Darren Cahill face o declarație plină de sinceritate înaintea revenirii Simonei Halep pe teren: "Tortură!"

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, care i-a fost alături la primul turneu de Grand Slam câștigat în carieră (Roland Garros 2018), a făcut o declarație plină de sinceritate despre sportiva noastră.

Antrenorul australian a spus că a crezut mereu în nevinovăția Simonei și că ea a trecut prin „18 luni de tortură”.

Cahill se bucură că o va vedea pe Simona Halep din nou pe teren și că "adevărul a ieșit la iveală" la TAS.

"(n.r. - Cât de fericit sunteți pentru Simona și pentru faptul că o vom vedea din nou pe teren?) Pentru mine a fost cel mai bun lucru din an. Și am avut un an foarte bun, cu tot ce am făcut până acum! Au fost 18 luni de tortură, am crezut mereu în ea. Am știu că n-ar lua niciodată, deliberat, ceva interzis. Asta s-a adeverit când a mers la TAS, la Lausanne. Adevărul a ieșit la iveală.

ADVERTISING

Știu că a trecut printr-o perioadă grea, sunt foarte mândru de modul cum a gestionat totul. Sunt fericit că o voi vedea jucând din nou. Abia aștept să o revăd!", a declarat Darren Cahill pentru Sky Sports.

Simona Halep va juca din nou tenis, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj, iar fostul lider mondial își va face revenirea la turneul de la Miami, în perioada 19-31 martie, după ce a primit un wild-card.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!