Ion Țiriac, nemulțumit de decizia luată de Simona Halep după verdictul favorabil de la TAS: "Să vedem ce se întâmplă"

Ion Țiriac, nemulțumit de decizia luată de Simona Halep după verdictul favorabil de la TAS: "Să vedem ce se întâmplă"

Ion Țiriac (84 de ani), apropiat al Simonei Halep, este nemulțumit de decizia pe care a luat-o sportiva, după verdictul favorabil primit din partea TAS.

Țiriac a spus că, în locul Simonei Halep, ar fi cerut despăgubiri mult mai mari firmei producătoare a suplimentului contaminat, Keto MCT.

Simona Halep împreună cu avocații săi au intentat un proces de 10 milioane de euro firmei Quantum Nutrition, de unde a primit suplimentul Keto MCT, recomandat de Patrick Mouratoglou și echipa lui. Totuși, Țiriac susține că ar fi cerut mai mulți bani.

ADVERTISING

„Să vedem ce se întâmplă în viitor cu procesul intentat companiei producătoare. Ce va face Halep și cine o va sfătui din punct de vedere legal… La fel, ce se întâmplă cu echipa ei, cu fabricantul produsului (n.r. de la care Simona a cerut 10 milioane de dolari).

L-a dat în judecată pe fabricant în Statele Unite, nu în România sau la Cioflingeni sau în Congo. Trebuia să-l dea pentru 100-200 de milioane, nu pentru zece milioane. Mizilic așa, zece milioane?!”, a spus Ion Țiriac, conform gsp.ro.

Simona Halep se pregătește să revină pe teren la turneul de la Miami, în perioada 19-31 martie, după ce a primit un wild-card.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!