Semnul de întrebare ridicat înaintea revenirii Simonei Halep pe teren: "Își pierde credibilitatea"

Semnul de întrebare ridicat înaintea revenirii Simonei Halep pe teren: "Își pierde credibilitatea"

A fost ridicat un semn de întrebare important după verdictul favorabil primit de Simona Halep (32 de ani) din partea TAS în cazul de dopaj.

Ahmad Nassar, reprezentant al Asociației Jucătorilor Profesioniști de Tenis (PTPA), a vorbit despre cazul de dopaj al Simonei Halep, care s-a soldat cu un verdict favorabil din partea TAS pentru sportiva noastră, care se pregătește de revenirea pe teren.

El a avertizat că sistemul anti-doping își pierde credibilitatea, în contextul deciziei luat de TAS în cazul Simonei Halep și a spus că "există loc de multe îmbunătățiri" în acesta. De asemenea, Nassar a ridicat un semn de întrebare important despre "echilibrul" sistemului anti-doping din tenis.

ADVERTISING

"Acesta este păcatul, există două efecte ale acestei decizii. Unul este că sistemul anti-dopig își pierde credibilitatea, iar celelalt este că jucătorii au motive să fie speriați de el. (…) Chiar se poate întâmpla oricui. Acesta nu este un sistem bun, care funcționează, dacă oamenii își pierd încrederea în el, dar în același timp se tem de sistemul anti-doping.

Scopul programului anti-doping este un sport curat, deci cum găsim echilibrul? Există loc de multe îmbunătățiri în sistemul actual", a declarat Ahmad Nassar, citat de site-ul sportsmax.tv.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep revine pe terenul de tenis, după suspendarea pentru dopaj, în perioada 19-31 martie 2024.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!