Dan Petrescu n-a fost surprins de eliminarea Craiovei din Europa League

Dan Petrescu n-a fost surprins de eliminarea Craiovei din Europa League

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă online, că nu a fost suprins de eliminarea Universităţii Craiova din Europa League de mai puţin cunoscuta formaţie georgiană Locomotive Tbilisi, el precizând că în România toată lumea vrea rezultatele generaţiei sale, de acum 30 de ani, şi face o dramă din orice eşec.

„Nu m-a surprins rezultatul din meciul Craiovei. Adică e o surpriză, dar nu aşa mare. În cupele europene se poate întâmpla orice. Ei (n.r. – jucătorii echpipei Locomotive Tbilisi) poate nu au mai jucat de mult în cupele europene… E o dramă în România, dar eu nu o văd aşa dramă. Noi facem dramă din orice. Se întâmplă să prinzi o zi proastă, după un drum lung. Am văzut şi puţin din meci, iar adversarul nu a fost aşa de slab. Dar nouă ne place să ne credem sus… am rămas cu generaţia noastră de acum 30 de ani. Toţi cred că am rămas acolo”, a afirmat Petrescu.

ADVERTISING

"Toţi vor rezultatele alea, dar ţinând cont de investiţiile care se fac în România… Nu înţeleg ce vrem noi de la viaţă. Chiar nu înţeleg. Noi nu investim nimic şi vrem să scoatem rezultate. Noi nu înţelegem că Bulgaria, Cehia, Polonia, toţi investesc masiv în fotbal. Noi nu investim nimic şi vrem rezultate. Deci pe mine eliminarea Craiovei nu m-a surprins, pe alţii poate i-a surprins", a adăugat componentul "generaţiei de aur".

Echipa de fotbal Universitatea Craiova a fost eliminată din Europa League de mult mai slab cotata formaţie georgiană Locomotive Tbilisi, care s-a impus, joi, cu scorul de 2-1 (0-0), în primul tur preliminar al competiţiei, pe Stadionul ''Miheil Meshi-2 din Tbilisi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇