Ce spune conducerea clubului CFR Cluj după eliminarea din Liga Campionilor

Ce spune conducerea clubului CFR Cluj după eliminarea din Liga Campionilor

Conducerea clubului CFR Cluj a oferit prima reacție după eliminarea din Liga Campionilor.

Directorul sportiv Marius Bilașco a afirmat că ardelenii trebuie să treacă peste acest moment.

"Timpul nu stă în loc şi trebuie să mergem mai departe. Regretul… Frustrarea este că putem întâlni un adversar mult mai puternic în turul 3 de Europa League decât probabil am fi putut întâlni în turul 3 de Champions League, dacă treceam mai departe.

Cred că e foarte important ca un jucător, mai ales când vine vorba de un penalty foarte important sau decisiv, să transmită starea lui de spirit. Există situaţii când jucătorul este uşor accidentat, se simte epuizat. Poate nefiind foarte lucid, preferă să lase un alt coleg, care se simte mai bine să bată un penalty", a spus Bilașco la Telekom Sport.

ADVERTISING

De asemenea, el a anunțat că unii jucători ar putea pleca în perioada următoare de la CFR.

"Există mişcări de jucători. E posibil să mai vină jucători, e posibil ca unii jucători despre care antrenorul consideră că nu o să evolueze atât de mult să plece undeva unde pot să prindă mai multe minute, dar nu s-a discutat strict de Golofca.

Pentru noi au fost foarte multe semnale că nu e seara noastră. Faptul că jucătorii care au început partida şi care au evoluat foarte bine nu au mai putut s-o termine, faptul că am ratat şi penalty, după aceea am avut şi ocazia lui Vinicius, la 1-1", a mai spus Bilașco.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb în turul 2 preliminar din Liga Campionilor, după ce a fost învinsă la loviturile de departajare. Scorul în timpul regulamentar a fost 2-2, iar Dinamo s-a impus la penaltiuri cu 6-5.

La penaltiuri, CFR Cluj a fost aproape de calificare, dar Golofca a ratat penaltiul, cu un șut foarte slab. Apoi, CFR Cluj a fost eliminată, după ce Boli a tras mult peste poartă.

Campioana României a jucat în superioritate numerică din startul reprizei secunde, iar în continuare va evolua în turul 3 preliminar din Europa League.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇